CITY DESIGN Studio On-Line

Naš zadatak je da pružimo najbolju moguću uslugu na polju grafičkog dizajna i da svojim idejama i kreativnošću ostvarimo dugoročnu poslovnu saradnju sa našim klijentima.

Sve na jednom mestu:

Grafički dizajn, priprema za štampu, kompletna izrada i održavanje web prezentacija, idejna rešenja, logotipi, izrada postera velikih formata, dizajn i štampa ambalaže, izrada ogalasa, realizacija promotivnih kampanja, unapredjenje prodaje, direktni marketing,...
 

Grafički dizajn

Dizajn u prevodu znači crtež, nacrt, uzorak ili projekat. Grafički dizajn je stvaralačka disciplina, koju karakterišu proizvodi kao njeni rezultati. Prvi korak u formiranju proizvoda je stvaranje, selekcija i razrada ideja, gde dizajneri imaju slobodu u razradi ideja. Stvoriti ideju nije ni lako ni jednostavno, jer jer ona plod misaonih procesa, znanja i iskustva dizajnera. Ideje moraju uvek da budu nove i originalne, dok se selekcijom tih ideja stiže do konačne - finalne.  

Dizajn i Marketing

Dizajn i marketing uvek moraju da deluju integrisano i istovremeno. Marketing predstavlja proces obavljanja poslovnih aktivnosti, koje usmeravaju tok roba i usluga od proizvodjača do potrošača ili korisnika, u cilju najboljeg zadovoljenja potrošača i interesa preduzeća. Dva osnovna delovanja marketinga su istraživački i operativni. 


Mislite o tome - budite u toku!


Unapredite svoje poslovanje i posvetite malo više pažnje marketingu i kvalitetu prezentacionog materijala. Mi Vam stojimo na usluzi! Sve Vaše potrebe, zahteve i želje možete nam objasniti u aplikaciji koju treba da ispunite i pošaljete na naš e-mail. Mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku!
Budite i Vi vlasnik prezentacije na Internetu!
U skoroj budućnosti celokupno poslovanje biće prebačeno na Internet!Copyright © 2005 City Design